Europska liga

Predsjednik Ordabasyja: Široki Brijeg? Moglo je i bolje, nismo imali sreće

Sport / Nogomet | 20. 06. 2017. u 14:56 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Ordabasyja Bakhtiyar Baiseitov nije bio pretjerano oduševljen činjenicom da će njegov klub u prvom pretkolu Europske lige igrati protiv Širokog Brijega.

Ordabasy je kao nositelj mogao proći i bolje na ždrijebu u Nyonu, a to je prvi čovjek ovog kluba istaknuo u razgovoru za kazahstanske medije.

"Široki Brijeg? Moglo je i bolje. Mogu reći da nismo imali sreće jer smo za protivnika dobili snažnu momčad. Za sada o njima znam da ih vodi hrvatski trener, a pretpostavljam da igraju tehnički dobar nogomet", započeo je Baiseitov, koji je potom istaknuo da ima visoko mišljenje o balkanskom nogometu.

"Balkan je uvijek bio područje gdje su stasali vrhunski nogometaši. Pogledajte situaciju danas, igrači s Balkana igraju u klubovima kao što su Real Madrid, Barcelona, Juventus...".

Poznato je da Ordabasy neće igrati u svom gradu Shymkentu, već u Almatyju, pa je predsjednik pozvao navijače da podrže nogometašu u susretu protiv hercegovačkog kluba.

Iako je Ordabasy u prvoj utakmici trebao biti domaćin, naknadno je došlo do promjene plana pa će prvi susret biti odigran na Pecari 29. lipnja. Uzvrat u Almatyju je zakazan za 6. srpanj.

Kopirati
Drag cursor here to close