Neopozivu

Predsjednik Nogometnog saveza Srbije dao ostavku

Kokeza je odlučio dati ostavku zbog "optužbi i brutalnih napada na njega i zbog obrane njegove časti i ugleda", kako je naveo u priopćenju.
Sport / Nogomet | 22. 03. 2021. u 17:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Srpskog nogometnog saveza (FSS) Slaviša Kokeza dao je neopozivu ostavku nakon što je nedavno morao razgovarati s Uredom za borbu protiv organiziranog kriminala zbog optužbi za korupciju i veza s kriminalnim podzemljem, izvijestila je srpska novinska agencija Tanjug.

Kokeza je odlučio dati ostavku zbog "optužbi i brutalnih napada na njega i zbog obrane njegove časti i ugleda", kako je naveo u priopćenju.

"Podnosim ostavku na mjesto predsjednika FSS-a, a u želji da se reprezentaciji pruži potreban mir. Spreman sam za novu borbu i učinit ću sve negirati napade na moje ime i osobnost. S obzirom na sve što je izgrađeno u ovih 20 godina, nitko ne treba braniti Aleksandra Vučića i Srbiju prije Slaviše Kokeze, jer je Slaviša Kokeza bio s Aleksandrom Vučićem i Srbijom kada mnogi nisu smjeli ili želio biti", kazao je Kokeza u priopćenju.

Tijekom njegovog mandata Srbija je uspjela proći na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji, ali ne i na EURO 2020.

Njegov dopredsjednik Marko Pantelić obavljat će dužnost predsjednika Saveza do izbora novog prvog čovjeka te organizacije.

Kopirati
Drag cursor here to close