Raskid ugovora

Poznato gdje Kožulj nastavlja karijeru

Ukupno je u sezoni odigrao 10 utakmica, u kojima je upisao dva gola i asistenciju.
Sport / Nogomet | 24. 01. 2024. u 10:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zvonimir Kožulj i Andrija Balić sporazumno su raskinuli ugovore s HŠK Zrinjskim i više nisu članovi aktualnog prvaka Bosne i Hercegovine.

Zvonimir Kožulj Zrinjskom je pristupio početkom sezone nakon duge pauze zbog ozljede koljena. Ukupno je u sezoni odigrao 10 utakmica, u kojima je upisao dva gola i asistenciju.

Sigurno će biti upamćen upravo po tim golovima koje je zabio u povijesnoj pobjedi nad AZ Alkmarom u prvom kolu Europa konferencijske lige. Kožulj je prošao omladinske kategorije HŠK Zrinjskog, a seniorski nogomet počeo igrati u dresu NK Široki Brijeg, dok je u inozemstvu igrao u Hrvatskoj (HNK Hajduk Split), Poljskoj (Pogon Szczecin, Nieciecza, Sandecja) i Turskoj (Gaziantep, Eyüpspor).

Prema neslužbenim informacijama portala Pogled.ba Zvonimir Kožulj karijeru će nastaviti u rumunjskom prvoligašu FC U Craiova 1948.

Andrija Balić je dočekan kao jedno od najzvučnijih pojačanja u povijesti Zrinjskog, a sigurno će ostati upamćen i kao najveće razočaranje. Andrija Balić je dres Zrinjskog nosio u 4 utakmice bez ostvarenog učinka u golovima i asistencijama.

Nezainteresiranost koju mu mnogi zamjeraju je dodatno potvrdio i sramotnim ponašanjem nakon utakmice s Aston Villom u Birminghamu, gdje je odmah po završetku meča otrčao do strijelca pogotka Johna Mcginna pitati ga dres.

Balić je bivši igrač Hajduka i Udinesea a tri godine karijere je proveo u Slovačkoj. Upravo se Slovačka spominje kao nova destinacija za Balića, iako postoje i neke ponude iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Zrinjski je raskinuo ugovor i s rezervnim vratarom Omerom Nironom, a od igrača koji su pod ugovorom a da novi trener Petrović na njih ne računa su preostali Ivica Batarelo, Anton Maglica i Mato Stanić.

Kopirati
Drag cursor here to close