Zaigraj i ti

Poziv nogometnim nadama: Pokaži se Europi u Münchenu

Predviđeno je da svaka ekipa ima po 22 nogometaša, a ostalo je upražnjeno desetak mjesta, koja će, po odluci stručnog stožera, biti popunjena našim nogometnim nadama iz Njemačke i okolnih zemalja.
Sport / Nogomet | 28. 12. 2017. u 22:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Njemački nogometni grad München će od 23-30. ožujka 2018. biti domaćin  Internacionalnog nogometnog turnira, na kojem će sudjelovati  reprezentacija Bosanca i Hercegovaca iz Amerike, koja je izabrana na nedavno održanom Balkan Soccer Campu u Las Vegasu.

 Za Amerikance bh porijekla nastupit će mladi igrači u nekoliko kategorija (U14/16 i U17/18+ godina starosti), a ekipe su sastavljena od igrača koji svoju karijeru žele nastaviti u Europi.

S obzirom, da će za protivnike imati svoje vršnjake iz eminentnih klubova iz Münchena i okoline, te da će turniru prisustvovati veliki broj trenera, skauta i menedžera, ovo im je velika prilika za dokazati se i probati naći angažman u nekoj od nogometnih akademija ili ekipa sa Starog kontinenta.

Imajući u vidu da će na turniru nastupiti dvije selekcije momaka iz Amerike bh porijekla (U14/16 i U17/18+), te da je predviđeno da svaka ekipa ima po 22 nogometaša, ostalo je upražnjeno desetak mjesta, koja će, po odluci stručnog stožera, biti popunjena našim nogometnim nadama iz Njemačke i okolnih zemalja.

Zainteresirani mladi nogometaši koji žele sudjelovati na ovom turniru, svoj sportski CV mogu poslati organizatoru turnira US Soccer Eeducation Denver (http://ussoccereducation.com ), na mail direktora Murata Alibašića ([email protected]).


Kopirati
Drag cursor here to close