Burno u GOŠK-u

Potjerana trojica igrača, stiže novi trener

GOŠK je u ovu sezonu u Prvoj ligi Federacije BiH ušao kao prvi favorit za osvajanje prvog mjesta.
Sport / Nogomet | 24. 08. 2020. u 17:20 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gabeljanima je na ruku išlo i to što je iz lige istupio zenički Čelik, koji je trebao biti prvi favorit, pa se očekivala borba između njih i bihaćkog Jedinstva. No, na otvaranju sezone GOŠK je izgubio i od Jedinstva i Zvijezde iz Gradačca, a ceh je nakon posljednjeg poraza platio trener te još trojica igrača.

 Vule Trivunović podnio je ostavku koja je prihvaćena, a još trojica igrača, Stefan Golubović, Deni Simeunović i Bojan Mihajlović, dobili su otkaze. ,

 ''Treneru ništa ne zamjeramo, molili smo ga da se vrati, ali nije povukao svoju odluku. Pao je psihološki, izgubili smo od ekipe koja praktički nije htjela izići na teren jer mjesecima nisu dobili platu. Za ovo su odgovorni igrači, trojica su dobila otkaze, a ostali će biti financijski kažnjeni. Nevjerojatno je kako se ponašaju, a imaju odlične uvjete, sve smo im osigurali'', kaže predsjednik GOŠK-a Lujo Ilić za Dnevni list.

 GOŠK u sljedećem kolu dočekuje Radnik, a momčad će voditi novi trener. Prema onome što smo doznali od čelnika GOŠK-a trener neće biti stručnjak iz BiH, ali će njegovo ime biti objavljeno najkasnije sutra.

Kopirati
Drag cursor here to close