dario dumić

Potencijalni reprezentativac BiH potpisao za nizozemski NEC

Sport / Nogomet | 19. 01. 2016. u 12:31 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bosanskohercegovački stoper, Dario Dumić, od danas je i službeno novi nogometaš nizozemskog NEC Nijmegena s kojim je potpisao ugovor u klupskim prostorijama. Riječ je o posudbi do kraja sezone, nakon čega će s nizozemskim klubom potpisati trajni ugovor.

Dumić, koji je šest godina nastupao za danski Brondby, u nedjelju je stigao u Nizozemsku, u ponedjeljak je obavio liječničke preglede, da bi danas službeno potpisao ugovor s NEC. Nijmegenom.

"Bilo je teško napustiti Brondby nakon toliko godina, ali vrijeme je bilo za promjenu. Zadovoljan sam transferom. Već sam upoznao neke stvari ovdje i zaista mi se sviđa. Sutra ću se upoznati i s ekipom", rekao je Dumić.

Dvadesettrogodišnji defanzivac ranije se povezivao sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine, a ističe da se nada da će izboriti poziv u bh. reprezentaciju.

"Cilj mi je da što više i bolje igram. Kao i do sada, želja mi je bila izboriti poziv u reprezentaciju, a nadam se da ću to ovdje uspjeti, jer se radi o kvalitetnoj ligi i klubu koji se bori za mjesta koja vode u europska natjecanju", dodao je bh. stoper.

Sarajlija Dumić je omladinski nogomet igrao u Himmelev-Veddelevu i Hvidovreu, da bi nakon toga potpisao za engleski Norwich City, gdje je bio priključen i prvom timu. Vratio se u Dansku 2010. godine, kada je potpisao za Brondby za koji je igrao sve do sada.

Kopirati
Drag cursor here to close