Užitak

Postoji li bolji način za gledanje utakmice?

Hit na društvenim mrežama postali su dvojica domaćih navijača koji su pratili uživo ovu utakmicu, ali na nezapamćen način.
Sport / Nogomet | 05. 09. 2022. u 11:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Troyes je jučer na svom terenu remizirao protiv Rennesa sa 1:1 u meču šestog kola francuske Ligue 1.

Utakmica koja se igrala na Stade de l'Aube u Troyesu našla se u središtu nogometne javnosti, ali ne zbog dešavanja na terenu već zbog onoga što se dešavalo na tribinama ovog stadiona.

Hit na društvenim mrežama postali su dvojica domaćih navijača koji su pratili uživo ovu utakmicu, ali na nezapamćen način.

Foto: Twitter / Troyes - Rennes

Naime, oni su bili u jacuzziju na tribini koja se nalazila iza gola, a svi su bili u čudu kada su se našli u kadru tokom direktnog prijenosa, te mnogima nije bilo jasno šta se dešava.

Slika kako dvojica navijača Troyesa iz jacuzzija prate meč je obišla svijet, a mnogima nije bilo jasno šta se dešava ni kako se taj jacuzzi uopće našao na stadionu ovog francuskog kluba.

Oni su tokom cijele utakmice bili u jacuzziju i uživali su uz pivo i na nevjerojatan način su ispratili cijeli meč, te ni slutili nisu da će postati glavna tema nogometne javnosti.

Međutim, francuski mediji objavili su da je sve to dio sponzorskog ugovora koji Troyes ima s jednom od kompanija, ali ovo nije prvi put da smo ovakvu sliku gledali na terenima u Francuskoj.

Isto se desilo i prije četiri godine kada su igrali Caen i Lyon, a dvoje sretnih navijača tada su osvojili na nagradnoj igri da gledaju uživo meč u jacuzziju, piše Sportsport.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close