Lovro Majer

Postaje teško pamtiti tko kamo 'ide': Još jedan Vatreni mijenja klub?

Na izlaznoj listi tako se našao i hrvatski nogometaš Majer koji nije uspio ponoviti sjajne igre iz sezone 2021./2022. Tada je upisao čak 11 golova i 12 asistencija u 49 nastupa, dok je ove sezone ostao na učinku od tri pogotka i sedam asistencija.
Sport / Nogomet | 30. 06. 2023. u 14:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bit će ovo prometno ljeto za hrvatske nogometaše. Francuski L'Équipe tvrdi da je Lovro Majer na izlaznim vratima Rennesa.

Prošlu sezonu okončali su na četvrtom mjestu francuske Ligue 1 i osigurali plasman u Europsku ligu, a pred novu sezonu odlučili su napraviti čistku u momčadi.

Na izlaznoj listi tako se našao i hrvatski nogometaš, koji, kako piše L'Équipe, nije uspio ponoviti sjajne igre iz sezone 2021./2022. Tada je upisao čak 11 golova i 12 asistencija u 49 nastupa, dok je ove sezone ostao na učinku od tri pogotka i sedam asistencija u ukupno 42 nastupa.

Tako se prošlog ljeta spominjao transfer u redove madridskog Atletica, a ove zime Newcastle United i PSG. Prema Transfermarktu vrijedi okruglih 20 milijuna eura, a ugovor s Rennesom traje mu do lipnja 2027. godine.

Tko god bio zainteresiran za hrvatskog nogometaša, morat će francuskom klubu isplatiti veću odštetu od one koju je Rennes platio Dinamu (12 milijuna eura).

Kopirati
Drag cursor here to close