Dogovor je pao

Portugal dozvolio Cristianu Ronaldu hitni povratak na Old Trafford

Portugal će odraditi prijateljski susret protiv Katara, domaćina idućeg Svjetskog prvenstva, tijekom subote, ali Cristiano Ronaldo neće sudjelovati ni u tom ogledu.
Sport / Nogomet | 02. 09. 2021. u 19:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Cristiano Ronaldo na briljantan način je zaključio kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na SP protiv Irske, tijekom srijede navečer.

 Iako je Portugal na domaćem terenu gubio 0-1 sve do 89. minute Cristiano Ronaldo je u završnici zabio dva gola za preokret te ne samo pobjedu svoje momčadi. Naime, postao je apsolutni rekorder u povijesti po broju golova jednog igrača za reprezentaciju (111).

Prilikom proslave drugog pogotka Cristiano Ronaldo je dobio drugi, parni žuti karton zbog kojeg ne može igrati u sljedećem kvalifikacijskom susretu (protiv Azerbajdžana 7. rujna).

No, prije toga Portugal će odraditi prijateljski susret protiv Katara, domaćina idućeg Svjetskog prvenstva, tijekom subote, ali Cristiano Ronaldo neće sudjelovati ni u tom ogledu.

Naime, Portugal je Cristianu Ronaldo dozvolio da se odmah priključi svom novom (starom) klubu Manchester Unitedu gdje se vratio nakon dvanaest godina.

Od 2003. do 2009. godine Portugalac je u crvenom dresu Uniteda zabio 84 prvenstvena pogotka u 196 nastupa nakon čega je preselio u madridski Real i potom Juventus. Krug se zatvorio i Cristiano Ronaldo je ponovno na Old Traffordu.
Kopirati
Drag cursor here to close