Ozljeda čini svoje

Portal Goal o Perišiću: ''Mala je vjerojatnost da će ići na Euro''

Popularni portal Goal napravio je listu igrača koji će propustiti Euro 2024. godine. Tu je i Ivan Perišić koji se nakon teže ozljede koljena pokušava vratiti u natjecateljsku formu...
Sport / Nogomet | 25. 03. 2024. u 00:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Euro u Njemačkoj sve je bliže, sitno se broji do kraja domaćih prvenstava, a igračke križaljke reprezentacija počinju dobivati obrise.

Tako je hrvatska reprezentacija otišla u Egipat na pripremni turnir bez Ivana Perišića za kojeg je izbornik Dalić odlučio da je bolje nastaviti rehabilitaciju u Splitu.

Popularni portal Goal.com složio je zanimljivu listu igrača koji neće igrati na Euru za svoje reprezentacije. Lista je zaista podugačka, na njoj su između ostalih Thibaut Courtois, Gavi, David Alaba, ali i Ivan Perišić. 

''Nažalost, malo je vjerojatno da će Ivan Perišić dodati svom impresivnom broju od 129 nastupa za reprezentaciju na Euru 2024. Hrvatska legenda doživjela je složenu ozljedu ligamenata u desnom koljenu tijekom beskontaktnog treninga s Tottenhamom u rujnu prošle godine i klub je presudio da je svestrani krilni napadač izvan pogona ostatak sezone'', piše u njihovom članku, prenosi Gol.hr.

Danima se već raspravlja o Perišićevom stanju, stvarnoj težini njegove ozljede i trenutku njegovog povratka, a Ivanu ostaje nada da će se vratiti na travnjake što prije i da će biti na 100 posto kada upiše svoje prve minute za splitski Hajduk.

Tko je sve na listi onih koji će vjerojatno propustiti Euro, pogledati OVDJE.

Kopirati
Drag cursor here to close