Sudska presuda

Ponovno blokiran račun Slobode

Riječ je o presudi po tužbi nekadašnjeg potpredsjednika, a sada člana Skupštine.
Sport / Nogomet | 02. 03. 2018. u 14:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik FK Sloboda Senad Mujkanović izjavio je u petak da je poslije više godina klub u prošloj godini poslovao pozitivno.

Naglasio je da su riješeni sporovi s bivšim nogometašima i uposlenicima, te da je ''očišćeno'' petnaestak slučajeva koji su bili predmet sudskih tužbi.

Rekao je i to da je Sloboda uradila oko 80 posto posla vezanog za dobijanje licence za domaća i međunarodna natjecanaj. Ali, unatoč svemu, račun kluba ponovno je blokiran.

''Radi se o izvršnoj presudi po tužbi jednog od bivših potpredsjednika kluba'', izjavio je Mujkanović na konferenciji za novinare.

Kako Fena doznaje, riječ je o presudi po tužbi nekadašnjeg potpredsjednika, a sada člana Skupštine, Fuada Barakovića.

Na posljednjoj sjednici klupske skupštine spomenuta je brojka od oko 150.000 maraka koliko Sloboda duguje Barakoviću na ime pozajmice od prije osam godina. Ova suma s kamatama je skoro udvostručena.

Baraković je tada izjavio da je više puta odgađao naplatu duga kako Slobodi ne bi otežao posao oko dobijanja licence, ali da naplata jednom mora doći. Dodao je da je bio spreman oprostiti Slobodi dug za kamate.

Međutim, Sloboda nije do sada ispunila svoja obećanja, pa je presuda došla na naplatu, a to je automatski izazvalo blokadu računa.

Kopirati
Drag cursor here to close