Problemi u avionu, na aerodromu

Poljski suci trebali suditi grčki derbi ali su popili koju više

Suci su za poljske medije demantirali tu priču, ponudivši svoju verziju kako su ih Grci napali, tvrdeći kako se radi o navijačima Panathinaikosa, koji su govorili da će ih "uništiti".
Sport / Nogomet | 09. 04. 2023. u 16:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Strani suci nisu ništa novo u Grčkoj. Posebno kada su u pitanju veliki derbiji. Tako su susret između AEK-a i Arisa trebali suditi Poljaci.

Međutim, po dolasku sudaca u Grčku pojavio se problem. Poljski sudac, Pawel Raczkowski, sa svojim pomoćnicima Radoslavom Sieckom, Adamom Kupsikom i Krzysztofom Jakubikom, pojavili su se u alkoholiziranom stanju i svojim ponašanjem stvarali probleme po dolasku u zračnu luku "Eleftherios Venizelos".

Problemi su počeli već u avionu, kada su se suci počeli svađati s ostalim putnicima iz Grčke koji naravno poznaju poljski jezik. Te svađe i rasprave su se nastavili po izlasku iz aviona, čak je prema izjavama svjedoka došlo do tučnjave. Naravno da su suci koji vode prvenstvo reagirali, pa su odlučili zamijeniti goste iz Poljske, domaćim, dok su Raczkowski i njegove kolege ispričale svoju verziju svega što se dešavalo.

Suci su za poljske medije demantirali tu priču, ponudivši svoju verziju kako su ih Grci napali, tvrdeći kako se radi o navijačima Panathinaikosa, koji su govorili da će ih "uništiti". Cijeli slučaj prijavljen je grčkoj policiji. Raczkowski je između ostalog ove sezone vodio utakmice Europske lige između Sheriffa i Manchester Uniteda, odnosno AEK-a Larnaca i Fenerbahčea.

Kopirati
Drag cursor here to close