Bundesliga

Pogodak Pjace u remiju Schalkea s Hannoverom

Driblingom je "slomio" stopera Hannovera Salifa Sanea i potom je lijepo plasirao loptu u suprotni kut vratara Philippa Tschaunera.
Sport / Nogomet | 21. 01. 2018. u 21:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U posljednjem susretu 19. kola Bundeslige Schalke je u nedjelju na domaćem terenu protiv Hannovera odigrao 1:1, a hrvatski napadač Marko Pjaca bio je strijelac za Schalke.

Pjaca, koji je igrao do 56. minute, doveo je domaćine u vodstvo odličnim individualnim potezom u 16. minuti. Driblingom je "slomio" stopera Hannovera Salifa Sanea i potom je lijepo plasirao loptu u suprotni kut vratara Philippa Tschaunera. 

Hrvatski napadač u siječnju je iz Juventusa došao na posudbu u Schalke i ovo mu je bio drugi nastup za klub iz Gelsenkirchena. No, kako piše HRT, Pjacin pogodak nije bio dovoljan za pobjedu domaćina, budući da je u 86. minuti Niclas Füllkrug donio remi Hannoveru.

Vodeći Bayern u nedjelju je na domaćem terenu protiv Werdera slavio 4:2, a po dva gola zabili su Robert Lewandowski i Thomas Müller. Werder, koji se bori za opstanak, pružio je hrabru partiju na Allianz Areni.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close