Slavili s 4-0

Pogodak i asistencija Vlašića u pobjedi CSKA

CSKA je u 78. minuti poveo s 3-0 pogotkom Šenikova, za koji mu je asistirao 22-godišnji hrvatski veznjak Kristijan Bistrović.
Sport / Nogomet | 08. 07. 2020. u 20:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši moskovskog CSKA slavili su s 4-0 (1-0) na gostovanju kod Orenburga u utakmici 27. kola ruske Premier lige odigranoj u srijedu, a hrvatski reprezentativac Vlašić bio je asistent i strijelac.

U 32. minuti Čalov je nakon Vlašićeve oduzete lopte i dodavanja pogodio za vodstvo CSKA. U 59. minuti isti su igrači promijenili uloge - Čalov je petom ostavio loptu za Vlašića koji je sa sedam metara iskosa svladao domaćeg vratara.

CSKA je u 78. minuti poveo s 3-0 pogotkom Šenikova, za koji mu je asistirao 22-godišnji hrvatski veznjak Kristijan Bistrović. Konačnih 4-0 postavio je Obljakov u trećoj minuti sučevog dodatka.

Trećom uzastopnom pobjedom CSKA je došao do trećeg mjesta s 46 bodova. Tri više ima drugoplasirani moskovski Lokomotiv, uz utakmicu manje. Vodeći Zenit ima 65 bodova i već je u prošlom kolu osigurao obranu naslova prvaka.

Prva dva mjesta donose plasman u Ligu prvaka, a trećeplasirana momčad će u kvalifikacije. U igri za drugo i treće mjesto su još Krasnodar s 45 bodova iz 25 nastupa te Rostov s 43 boda iz 26 utakmica, prenosi Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close