Red Bull Cliff Diving

Pogledajte svjetsku najavu spektakla u Mostaru

Sport / Nogomet | 06. 09. 2017. u 12:02 D.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prethodna dva gostovanja Red Bull Cliff Diving Svjetskog prvenstva u Mostaru donijela su istinske spektakle. Sudeći po videu kojimje na web stranici prvenstva najavljeno ovogodišnje takmičenje, ništa manje ne treba očekivati ni 15 i 16. rujna, kada će najbolji svjetski skakači i skakačice po treći put nastupati na Starom mostu.

Nakon natjecanja u Teksasu prošlog vikenda, svjetska cliff diving elita kreće na put preko Atlantika,da bi u našu zemlju stigla 15 i 16. rujna. Na pretposljednjoj stanici sezone, u gradu na Neretvi gledaćemo 14 skakača i osam skakačica, najboljih na planeti u ovom atraktivnom i opasnom sportu.

Na web stranici prvenstva je objavljen atraktivan trailer za mostarsku stanicu. Video najavljuje povratak cliff diving elite u Mostar, grad s bogatom povijesti skokova u brzu vodu Neretve, te žestoku borbu za titule i pobjedu na legendarnom Starom mostu.

 

Kao i prethodne dvije godine, očekuje se da rijeke gledalaca preplave plažu ispod Starog mosta, te sva ostala mjesta s kojih se može pratiti takmičenje. Pored Mostaraca i mnogobrojnih turista, u grad na Neretvi trebao bi pristići i veliki broj ljubitelja skokova iz cijele BiH, ali i regije. Ulaz za gledatelje je besplatan.

Pored sportskog spektakla na Starom mostu, priprema se i obilje pratećih dešavanja - kako dnevnih, tako i večernjih - koja će unijeti dodatnu živost na ulice i u lokale u Starom gradu tijekom cijelog vikenda natjecanja. Detalji programa biće poznato uskoro.

Kopirati
Drag cursor here to close