Kako će reagirati Juventus

Pogba u suzama, ponovo ozljeda

Ove je sezone Pogba odigrao tek 163 minute za Juventus u svim natjecanjima i pitanje je kada će se ponovno vratiti na travnjak, a i koliko će za njegove ozljede i nepodopštine imati sluha u Torinu.
Sport / Nogomet | 15. 05. 2023. u 09:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Očekivano, Juventus je Juventus je u 35. kolu talijanskog prvenstva pobijedio Cremonese zahvaljujući golovima Nicole Fagiolija u 55. i Gleisona Bremera u 79. minuti.

"Stara dama" tom je pobjedom učvrstila status na drugom mjestu Serie A, premda još čeka odluku talijanskog suda koji im može oduzeti bodove zbog financijskih neregularnosti. Ipak u centru pažnje je bio Francuz Paul Pogba koji se muči s ozljedama posljednjih mjeseci. Znamo da nije bilo na Svjetskom prvenstvu, propustio je početak klupske sezone i kako sada stvari morat će na novu pauzu.

U susretu protiv Cremonesea Pogba je krenuo od prve minute, ali na terenu nije dugo ostao. Opet je morao igru napustiti u 24. minuti zbog ozljede. Zato i ne čudi što je Francuz bio poprilično emotivno slomljen u trenucima kada je napuštao teren. Ove je sezone odigrao tek 163 minute za Juventus u svim natjecanjima i pitanje je kada će se ponovno vratiti na travnjak, a i koliko će za njegove ozljede i nepodopštine imati sluha u Torinu.

Kopirati
Drag cursor here to close