Kraj karijere?

Pogba opet pao na doping-testu

Sada Pogba čeka suspenziju, a talijanski mediji spekuliraju da bi se moglo raditi u suspenziji na četiri godine.
Sport / Nogomet | 06. 10. 2023. u 14:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Francuski nogometaš Paul Pogba (30) je prije nešto manje od mjesec dana pao na doping-testiranju, objavila je tada talijanska novinska agencija ANSA.

Nogometaš Juventusa bio je pozitivan na testosteron nakon standardnog testiranja na doping koje je odradio nakon utakmice s Udineseom u kolovozu. Sada je stigao uzorak ponovljenog testiranja na kojem je ponovno bio pozitivan, prenosi Index.hr

Talijanski velikan je s gostovanja na Dacia Areni otišao s tri boda i velikom pobjedom od 3:0, a Pogba je cijelu utakmicu tog 20. kolovoza odgledao s klupe. U sljedeće dvije utakmice je imao dva nastupa s klupe protiv Bologne i Empolija, tako da nije imao ključnu ulogu u Juventusovu postizanju rezultata u tim utakmicama, ali je svakako upao u velike probleme nakon pozitivnog testa.

Sada Pogba čeka suspenziju, a talijanski mediji spekuliraju da bi se moglo raditi u suspenziji na četiri godine. Takva kazna bi vjerojatno značila i kraj karijere francuskog reprezentativca. Službena odluka o kazni će se ipak pričekati još neko vrijeme.

Jasno je da je karijera slavnog veznjaka doživjela totalni sunovrat. Pogba je danas trebao biti u istoj rečenici s Lukom Modrićem, Kevinom de Bruyneom i Rodrijem, jer njegovo nogometno znanje nije ništa slabije od njihovog, ali ispriječile su se neke druge prepreke koje su ga odvojile od elite.

Kopirati
Drag cursor here to close