Rehabilitacija

Pogba neće na operaciju koljena

Veznjak Juventusa je ozlijedio meniskus na jednom od prvih treninga s novim klubom krajem prošlog mjeseca dok su bili na turneji u Los Angelesu.
Sport / Nogomet | 03. 08. 2022. u 10:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Francuski nogometaš Paul Pogba je odlučio ne ići na operaciju koljena te će se osloniti na odmor i rehabilitaciju kako bi se spremio za nastup s francuskom reprezentacijom na Svjetskom prvenstvu u Kataru krajem godine, pišu mediji u srijedu.

Veznjak Juventusa je ozlijedio meniskus na jednom od prvih treninga s novim klubom krajem prošlog mjeseca dok su bili na turneji u Los Angelesu.

Da ode na operaciju koljena sasvim sigurno bi propustio SP u Kataru od 21. studenog do 18. prosinca stoga se Pogba, koji je do sada odigrao 91 utakmicu za francusku reprezentaciju, odlučio uza "konzervativnu terapiju".

Tuttosport javlja da se takav režim sastoji od tri tjedna vježbanja u teretani i na bazenu, a zatim dva tjedna individualnog rada. Ukoliko sve bude kako treba, Pogba će se vratiti na teren na vrijeme da se pripremi za SP na kojem Francuska prvu utakmicu igra protiv Australije 22. studenog, prenosi Hina.

Francuski sportski list "L’Equipe" piše da u Juventusu nisu zadovoljni odlukom francuskog nogometaša da se podvrgne "konzervativnoj terapiji" jer su htjeli da ode na operaciju, propusti SP i bude spreman za drugi dio sezone.

Pogba se vratio ovo ljeto u Juventus nakon nekoliko sezona provedenih u Manchester Unitedu.

Kopirati
Drag cursor here to close