'Tino i 'Tinho na St. James Parku?

Pochettinov zahtjev Newcastleu: Dovedite mi njega i dolazim

Ukoliko Coutinho stigne na St. James Parka, sigurna je akvizicija i Mauricio Pochettino, koji izrazito cijeni Brazilca s kojim je surađivao kratko vrijeme u Espanyolu prije osam godina.
Sport / Nogomet | 07. 05. 2020. u 21:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Mundo Deportivo / Pochettino i Coutinho svojedobno u  Espanyolu 

Kako prenosi španjolski Mundo Deportivo, nova uprava Newcastlea sve je bliže dogovoru s trenerom Mauriciom Pochettinom.

Argentinski je strateg bez angažmana otkad je dobio otkaz u Tottenhamu krajem prošle  godine, a čini se da bi bio fantastično rješenje za klupu 'Svraka'.

Kako piše Mundo, nova uprava koja je u procesu kupnje kluba na čelu s kontroverznim saudijskim princom Mohammedom bin Salmanom, imat će velike financijske mogućnosti ovog ljeta.

Već su brojni engleski mediji nagađali oko nekih imena, ali prvo konkretno pojačanje koje je zatražio Pochettino zove se Philippe Coutinho.

Ukoliko Coutinho stigne na St. James Park, sigurna je akvizicija i Mauricio Pochettino, koji izrazito cijeni Brazilca s kojim je surađivao kratko vrijeme u Espanyolu prije osam godina.

Navodno je, kako piše engleski The Sun, Pochettino bio razočaran upravom Tottenhama što svojevremeno nije uspjela dovesti Barcinog igrača, trenutno na posudbi u Bayernu.

Mundo Deportivo spominje cifru od oko 100 milijuna eura, iako se taj iznos mijenja ovisno o tome koji medij, engleski ili španjolski, piše o njemu.

Jedno je sigurno - uskoro 28-godišnji polivalentni ofenzivac mogao bi sljedeću sezonu dočekati u crno-bijelom dresu.

Kopirati
Drag cursor here to close