45-godišnji Argentinac

Pochettino: Volio bih u Tottenhamu ostati 10 ili 15 godina

Pochettino je na konferenciji za medije pred večerašnju utakmicu Lige prvaka u gostima kod Real Madrida istaknuo da je oduševljen time što će ostati u klubu sve dok predsjednik kluba to želi
Sport / Nogomet | 17. 10. 2017. u 10:20 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mauricio Pochettino (45), menadžer Tottenham Hotspura priznao je britanskim medijima da bi volio ostati na klupi ''Pijetlova'' sljedećih 10 ili 15 godina i osvojiti titulu prvaka Engleske, prenosi agencija Anadolija.

Daniel Levy, predsjednik Tottenhama u svojoj novoj knjizi, koja tek treba izaći, naglasio je kako bi volio da Pochettino ostane u klubu sljedeće desetljeće.

Pochettino je na konferenciji za medije pred večerašnju utakmicu Lige prvaka u gostima kod Real Madrida istaknuo da je oduševljen time što će ostati u klubu sve dok Levy to želi.

''Odgovaram vlasniku i predsjedniku. Tako sam sretan zbog toga. Uživam radeći u Tottenhamu, koji je klub s puno potencijala. Čekamo novi stadion s novim objektima, za koji mislim da će biti najbolji u Europi. Samo je pitanje vremena kada ćemo postati konkurentna momčad koja će pokušati osvojiti titulu'', rekao je Pochettino i nastavio:

''Drago mi je što čujem da je Levy tako ljubazan prema meni, svima priča što očekuje od mene. Nadam se da ću ostati ovdje sljedećih 10 ili 15 godina. Volio bih potpisati takav ugovor''.

Pochettino je u Tottenham došao 2014. godine, nakon dvije sezone provedene na klupi Southamptona. Trenersku karijeru počeo je 2009. godine u Espanyolu kojeg je vodio tri sezone.

Kopirati
Drag cursor here to close