Čistilište na Stamford Bridgeu

Pochettino otpisao još četiri zvijezde, među njima je i Lukaku

Premda je ovoga ljeta čak 14 igrača napustilo Stamford Bridge, novi menadžer Chelsea Mauricio Pochettino želi prodati još četiri igrača, prenose engleski mediji.
Sport / Nogomet | 16. 07. 2023. u 22:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U redovima Bluesa ovoga ljeta je prometno. Čak 14 igrača napustilo je svlačionicu londonskog kluba, neki su prodani, dio ih je otišao bez odštete, dok se nekoliko igrača vratilo s posudbe u svoje matične klubove. Chelsea je pritom zaradio oko 280 milijuna eura.

Kai Havertz je prodan Arsenalu za 70 milijuna eura, Mason Mount u Manchester United za 64 milijuna, naš Mateo Kovačić u Manchester City za 29 milijuna, Kalidou Koulibaly u Al-Hilal za 23, Christian Pulišić i Ruben Loftus-Cheek u Milan zajedno za 36 milijuna eura, Edouard Mendy u Al-Ahli za 18.50 milijuna eura.

Cesar Azpilicueta je otišao u Atletico Madrid bez odštete, baš kao i N'Golo Kante u Ittihad, Joao Felix se vratio u Atletico Madrid, piše Hina.

Očito je, dakle, da Mauricio Pochettino slaže potpuno novu momčad Chelseaja. Navodno je prekrižio još nekoliko igrača među kojima su Romelu Lukaku, Hakim Ziyech i Pierre-Emerick Aubameyang.

Kako prenosi Evening Standardu, kazao im je kako se ne trebaju pakirati za američku turneju na koju Chelsea kreće kasnije ovoga mjeseca.

Četvrti igrač kojeg se Pochettino navodno želi riješiti je krilo Callum Hudson-Odoi.

Kopirati
Drag cursor here to close