Tradicionalno

Počeo Hvidrin malonogometni božićni turnir

''Od srca čestitam još jedan rođendan ovoga športskog događaja i, najavljujući kako ćemo ostati uz našu Hvidru i u godinama koje dolaze''
Sport / Nogomet | 14. 11. 2022. u 21:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Mostaru je u ponedjeljak večer počeo tradicionalni 28. Međunarodni božićni malonogometni turnir ''Hvidra Mostar 2022.''.

Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije, nazočio je otvorenju te je u izjavi za medije istaknuo kako je Međunarodni božićni malonogometni turnir ''Hvidra Mostar 2022.'' simbol humanosti, s jedne, i ustrajnosti, s druge strane, priopćila je Vlada HNŽ-a.

''Humanosti jer su ga, u najtežim vremenima, pokrenuli ratni stradalnici koji nisu javnosti ponudili mržnju nego pogled u budućnost, istinsku nadu, i to onda kada nam je bila najpotrebnija. Ustrajnosti jer traje punih 28 godina, pronoseći snažnu, pozitivnu športsku priču i dobar glas o našemu gradu i našoj županiji, čak i daleko izvan granica BiH.

Ponosan sam na činjenicu da je Vlada HNŽ-a dugi niz godina jednim od glavnih pokrovitelja Hvidrina božićnog turnira i što uvijek iznađemo način biti i ostati kako uz naše branitelje i našu stradalničku populaciju, tako i uz ovu mladost koja sudjeluje na ovom reprezentativnom turniru, njegujući uspomenu na ponosne i časne dane. Od srca čestitam još jedan rođendan ovoga športskog događaja i, najavljujući kako ćemo ostati uz našu Hvidru i u godinama koje dolaze, ovogodišnji Međunarodni božićni malonogometni turnir proglašavam i službeno otvorenim.''– kazao je predsjednik Herceg, te izveo početni udarac prvoga susreta ovogodišnjeg Malonogometnog turnira.

Inače, osim seniorskog dijela turnira održat će se odigravanje utakmica malonogometnih ekipa osnovnih škola grada Mostara, a po prvi put u sklopu Božićnog turnira igrat će se i malonogometni turnir za veterane (+37).

Kopirati
Drag cursor here to close