Nogometni savez

Počela sjednica Izvršnog odbora, Bevanda: Sušić je kvalitetno radio

Sport / Nogomet | 09. 07. 2014. u 14:05 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sjednica Izvršnog odbora Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine na kojoj će biti govora o eventualnom produženju suradnje s izbornikom Safetom Sušićem kojem je ugovor istekao 1. srpnja počela je danas u Sarajevu.

Na sjednicu u Sarajevu su stigli članovi Izvršnog odbora kao i Safet Sušić koji je prisutnim medijima rekao "da sam želio otići uradio bih to davno".

Predsjednik Fudbalskog saveza Republike Srpske i član Izvršnog odbora NSBiH Mile Kovačević naglasio je da će glasati na osnovu činjenica i izvještaja koji budu prezentovani na sjednici.

- Trebamo saslušati izvještaj izbornika i sagledati činjenice koje budu prezentirane i na osnovu toga donijeti odluke. To je moje osobno mišljenje i ja ne mogu govoriti u ime ostalih članova FSRS - naglasio je Kovačević.

- Mislim da je Sušić napravio veliki rezultat. Trebamo sagledati izvještaje a zatim donijeti ispravnu odluku - rekao je član Izvršnog odbora NSBiH Josip Bevanda.

Bevanda je naglasio da članovi IO-a žele čuti šta Sušić ima kazati vezano za dešavanja u taboru selekcije BiH tijekom grupne faze SP-a u Brazilu, a posebno u utakmici protiv Nigerije koju je BiH izgubila 1:0, a samim tim izgubila šanse za plasman u osminu finala natjecanja

- Što se mene tiče Sušić je kvalitetno radio, ali trebamo povući poteze kojima bi unaprijedili bh nogomet i reprezentaciju - zaključio je Bevanda.

Kopirati
Drag cursor here to close