Liga prvaka

Plemići trenirali u Ljudskom vrtu, Slišković najavio kontroliranu ofenzivu

Sport / Nogomet | 18. 07. 2017. u 22:02 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

“Nastojat ćemo prije svega što kvalitetnije odigrati. Samo se tako možemo nadati nečemu”, najavio je Blaž Slišković uzvrat Maribora i Zrinjskog u sklopu 2. pretkola Lige prvaka, na rasporedu u srijedu od 20.15 sati.

Plemići, koji su u utorak navečer na travnjaku stadiona Ljudski vrt odradili zadnji trening uoči utakmice, zbog domaćeg poraza 1:2 morat će zabiti dva gola za prolaz dalje, što Baka ne smatra nemogućim.

“Očekujem utakmicu kao i u Mostaru. Maribor je uvidjeo da je potrebno dosta kvalitete i volje da se dobije Zrinjski..., s druge strane, mi ćemo pokušati igrati što ofenzivnije, ali koliko nam Maribor dozvoli. Treba postići dva gola što neće biti nimalo lako, ali s obzirom na prilike iz prve utakmice, moguće je”, rekao je.

“Morat ćemo obratiti pažnju i da nas ne iskontriraju. Moramo igrati ofenzivno, ali imati i sigurne igrače pozadi”, naglasio je Slišković, koji je usput istaknuo kako dug put autobusom do Maribora neće biti detalj koji će utjecati na partiju Plemića. 

Spomenuo je između ostalog i navijače Zrinjskog koje očekuje u velikom broju.

“Prodano je dosta ulaznica pa očekujem da će nas doći bodriti naši navijači iz Mostara, ali i Hercegovci iz Zagreba i okolice. Njihova će nam podrška puno značiti”, rekao je.


Mitja Novak / maribor24.si

Optimističan je na večerašnjoj pressici u Mariboru bio i Nemanja Bilbija.

“Izvukli smo neke popuke, Maribor je iskusna ekipa i zna šta hoće, jako su opasni”, rekao je ofenzivac Plemića te naglasio da će on i suigrači mu morati zaigrati otvorenije.

“Dok god ima nade borit ćemo se. Imaju dobar rezultat, ali igrat ćemo svoju igru, pokušat ćemo dati rani gol. Moramo zaigrati otvorenije.”

Na zadnjem treningu oči uzvrata s Violama vladala je u najmanju ruku opuštena atmosfera, što se da vidjeti i iz priloženog...

 

Kopirati
Drag cursor here to close