Zrinjski na Tušnju

Plemići traže 11. uzastopnu protiv Slobode: "Neće nam tradicija sama donijeti pobjedu"

Zahvaljujući dobrim rezultatima u posljednje vrijeme atmosfera u momčadi Zrinjskog je izvrsna.
Sport / Nogomet | 27. 11. 2020. u 11:17 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dodamo li tome povoljno vrijeme koje je bilo posljednjih dana u Mostaru, nije teško zaključiti da Plemići vrlo raspoloženi putuju u Tuzlu gdje ih u subotnjem ranom terminu (13 sati) čeka ogled sa Slobodom.

“Trebamo odraditi još jedan trening prije polaska, ali vlada dobra atmosfera, a poslužilo nas je i vrijeme pa smo dobro trenirali. Zbog toga svega nadamo se pozitivnom rezultatu”, kaže trener Zrinjskog Mladen Žižović koji ima puno respekta prema ekipi koja je uzela bod Željezničaru na Grbavici u prethodnom kolu, a na svom stadionu dobila i Široki i Borac.

“Čeka nas izuzetno opasna ekipa, s mladim i ambicioznim trenerom koji iz njih izvlači maksimum. Vrlo su agresivni i rastrčani, i pokušat ćemo neutralizirati njihove dobre stvari kojih sigurno imaju. Pokušat ćemo zaustaviti Husejinovića i Beganovića, koji su njihovi najopasniji igrači, a istovremeno kreirati dovoljno prilika da postignemo koji pogodak”, dodao je Žižović.

Šef struke Plemića neće moći računati na Miloša Filipovića, a hoće li još netko propustiti gostovanje u Tuzli doznat će nakon zadnjeg treninga. 

“Imamo igrače koji su se tek priključili treninzima i vidjet ćemo tko je u kakvoj spremi. Na osnovu toga ćemo izabrati 11 najboljih, ali važno je da oni koji budu igrali budu raspoloženi”.

Zrinjski ima više nego pozitivnu tradiciju protiv Slobode. Dobio ju je u zadnjih 10 utakmica, a nije izgubio punih pet godina. 

“Ne možemo zbog tradicije očekivati da ćemo dobiti utakmicu samo na osnovu toga. Znali smo se opeći u prošlosti kada smo pomislili da će biti lako. Sada neće toliko presuditi kvaliteta, više to tko će biti agresivniji, jer očekujemo da će teren biti u lošem stanju”, zaključio je Mladen Žižović.

Utakmica između Zrinjskog i Slobode igra se na stadionu Tušanj u subotu u 13 sati. Prijenos je na Moja TV.

Kopirati
Drag cursor here to close