zrinjski kod radnika

Plemići otputovali u Bijeljinu po nastavak niza

Sport / Nogomet | 15. 04. 2016. u 17:04 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Zrinjskog jutros su otputovali u Bijeljinu gdje će ih u subotu dočekati Radnik, momčad koja se prošle sezone borila za ostanak u ligi, a ove za Europu.

'Radnik je najugodnije iznenađenje lige. Odlično ih vodi Slavko Petrović koji je od njih napravio vrlo discipliniranu ekipu. Malo primaju golova ove sezone, a osvojili su puno bodova. To samo govori koliko su čvrsti', kazao je trener Zrinjskog Vinko Marinović prije polaska u Bijeljinu.

Radnik je u srijedu igrao polufinale Kupa sa Širokim Brijegom i dobio ga s 1:0. Bijeljinci su na korak od povijesnog plasmana u finale, pa u Zrinjskom se nadaju da će domaćinu uzvrat Kupa biti glavna preokupacija.

'To što su dobili Široki u Kupu može biti olakotna okolnost za nas, jer imaju povijesnu priliku izboriti finale Kupa i više će razmišljati o srijedi. Ipak, nas samo zanima pobjeda, jer ako želimo titulu morat ćemo dobivati sve do kraja', dodao je Danijel Stojanović.

On će na lijevom boku zamijeniti Peru Stojkića koji je ozlijeđen, a u Bijeljinu nije otputovao ni Miloš Žeravica koji ima potres mozga.

'Imamo široku bazu igrača i vjerujem da će igrači koji budu istrčali u Bijeljini dati sve od sebe kako bi došli do pobjede. Do kraja sezone ostalo je malo kola i u biti ovo je možda i najvažnija utakmica za nas', istaknuo je trener Marinović.

Utakmica između Radnika i Zrinjskog igra se u subotu u 16 sati, a prijenos je na Arena Sport televiziji.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Kopirati
Drag cursor here to close