A sada — spektakl

Plemići jedini stopostotni i relativno mirni u pripremi za Maltu

Zrinjskom slijedi priprema za utakmicu u četvrtak (18 sati) na Ta'Qali nacionalnom stadionu gdje će poslije mostarskih 1:1 Plemići pokušati izboriti ostanak u kvalifikacijama za Europsku ligu.
Sport / Nogomet | 31. 07. 2018. u 12:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Aktualni prvak BiH, mostarski Zrinjski, se već poslije dva kola u Premijer ligi izdvojio na vrhu ljestvice i tako najavio jednak kurs kao u prošloj sezoni, iako porazi na europskom planu još uvijek kod navijača bude sumnje u novi stručni stožer.

"Ja sam zadovoljan s pobjedom i prikazanom igrom do zadnjih deset minuta. Umjesto da postignemo četvrti, peti pogodak, mi dođemo u situaciju da na kraju ne strepimo za rezultat, ali nas je Soldo ipak u dva navrata spasio kod 3:1. Znam da je bilo jako teško vrijeme, da je uzelo danak igranje europskih utakmica srijeda – nedjelja. To se osjetilo u našoj igri u završnici utakmice. Još jednom čestitke na fair i korektnoj igri ekipi GOŠK-a, a na nama je da se spremimo dobro i pokušamo proći Vallettu, komentirao je za Dnevni list trener Zrinjskog Ante Miše.

"Dali smo tri gola, Aćimović je pogodio iz mrtvog kuta i to je dobro za njegovo samopouzdanje. Morali smo nakon trećeg pogotka zabiti još jedan ili dva, ali dobro je", dodao je hrvatski stručnjak.

Zrinjskom slijedi priprema za utakmicu u četvrtak (18 sati) na Ta'Qali nacionalnom stadionu gdje će poslije mostarskih 1:1 Plemići pokušati izboriti ostanak u kvalifikacijama za Europsku ligu.

Za struku Zrinjskog je u ovom trenutku, i pred meč s Vallettom, problem ozljeda golmana Ivana Brkića, koji će još neko vrijeme provesti na terapijama zbog neugodne ozljede ramena koju je zaradio u prvoj utakmici s Maltežanima. Još nije poznata priroda Brkićeve ozljede.

Uz njega, na listi ozlijeđenih je i Amer Bekić koji će van pogona biti desetak dana.

Poslije GOŠK-a se na manju ozljedu žalio i Miloš Aćimović, ali on bi trebao biti u kadru za meč u četvrtak.

Kopirati
Drag cursor here to close