Finci mu odgovaraju

Pjanić: Moramo ostaviti srce na terenu

"Moja očekivanja pred ove utakmice su velika. Želimo da dođemo do baraža. Finska je dobra reprezentacija, ali mi smo spremni. Dobro smo radili i sutra ćemo ostaviti srce na terenu. Znamo šta nas čeka
Sport / Nogomet | 12. 11. 2021. u 17:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Miralem Pjanić se dugo vremena mučio s minutažom u dresu Barcelone. Minutažom i ozljedama koje su ga nastavile pratiti i u Turskoj. Odigrao je šest utakmica u prvenstvu, dvije u Ligi prvaka.

Utakmica kontra Galatasaraya bila je posljednja koju je odigrao u cijelosti.

Nije ga bilo u posljednjim akcijama reprezentacije, ali je opet tu. Ukoliko Džeko sutra ne bude na terenu, Miralem Pjanić će svakako biti najiskusniji u postavi reprezentacije.

Zanimljivo, gledajući međusobne dvoboje BiH i Finske, mogli bio smo reći kako se ponavlja situacija iz listopada 2019. godine kada je Miralen bio kapitet i kada je reprezentacija slavila 4:1.

Tadašnji izbornik Robert Prosinečki nije mogao računati na Džeku.

Što se tiče Miralema, njemu Finci očito odgovaraju jer je u međusobnim susretima uspio postići tri gola.

"Moja očekivanja pred ove utakmice su velika. Želimo da dođemo do baraža. Finska je dobra reprezentacija, ali mi smo spremni. Dobro smo radili i sutra ćemo ostaviti srce na terenu. Znamo šta nas čeka, ali ulazimo u utakmicu sa namjerom da dominiramo i pobijedimo. Ne smijemo protivniku dozvoliti puno prilika i moramo biti agresivni, ali i pametni jer utakmica je od velikog značaja za obje ekipe. Biće posebno za nas što ćemo igrati pred punim stadionom. Naši navijači su najbolji na svijetu i svi znamo koliko nam znači njihova podrška," reći će Miralem Pjanić.

Kopirati
Drag cursor here to close