Utakmica u Gironi

Pique predvodio Kataloniju u pobjedi nad Venezuelom

"Imamo mladu momčad koja dobro igra i sretan sam jer smo se dobro zabavili. Prošlo je više od dvije godine od kada smo zadnji put igrali," kazao je Pique.
Sport / Nogomet | 26. 03. 2019. u 11:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prijateljskoj nogometnoj utakmici igranoj na stadionu Montilivi u Gironi reprezentacija Katalonije je pobijedila Venezuelu sa 2-1.

Katalonce je do pobjede vodio kapetan Gerard Pique (32) koji se oprostio od španjolske reprezentacije nakon svjetskog prvenstva u Rusiji prošle godine.

Katalonija je povela u 53. minuti golom napadača Stoke Cityja Bojana Krkica, izjednačio je branič Espanyola Roberto Rosales, a pobjednički gol za domaćine zabio je njegov klupski kolega Javi Puado.

"Imamo mladu momčad koja dobro igra i sretan sam jer smo se dobro zabavili. Prošlo je više od dvije godine od kada smo zadnji put igrali," kazao je Pique.

Međunarodna nogometna federacija (FIFA) i Europska nogometna reprezentacija (UEFA) ne priznaju Kataloniju, pa dio katalonskih igrač nije dobio dozvolu svojih klubova za nastup.

"Xavi, Cesc i mnogi drugi nedostaju, klubovi su odlučili ne riskirati s njihovim ozljedama i ja to razumijem," dodao je branič Barcelone kojem je to bio deseti nastup za Kataloniju, dok je u dresu španjolske vrste sakupio 102 nastupa i postigao pet golova.

Kopirati
Drag cursor here to close