Uoči utakmice s Crnom Gorom

Piksi: Jedino da igračima ugradim krila pa da lete

Dva dana nakon novog poraza od Mađarske pred novinare je sjeo izbornik Srbije Dragan Stojković i najavio Crnu Goru, ali se osvrnuo i na poraz u Budimpešti.
Sport / Nogomet | 16. 10. 2023. u 18:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Srbija u utorak na Marakani od 20:45 protiv Crne Gore igra ključnu utakmicu za plasman na Euro.

Dva dana nakon novog poraza od Mađarske pred novinare je sjeo izbornik Srbije Dragan Stojković i najavio Crnu Goru, ali se osvrnuo i na poraz u Budimpešti, prenosi Index.hr

"Strah kao strah postoji iz jednog razloga. Time pokazujete poštovanje prema natjecanju. Pretjerani strah naravno da ne, ali vrsta obazrivosti u svakom slučaju mora biti prisutna. Potrošnja je bila u Mađarskoj, ali smo uživali u utakmici. Ekipa mora na svim nivoima biti angažirana. Igrali smo onako kako smo željeli. Ne možete šetati i igrati utakmicu. To je nemoguće'', rekao je Piksi na početku konferencije, a onda je komentirao poraz od Mađara:

''Što se tiče reakcije igrača, bila je kao i moja. Razočaran sam zbog rezultata. Ali bio sam jako ponosan na sve što su napravili, pokazali. To je taj nogomet koji ljudi vole gledati. Nitko u Srbiji niti hoće niti im smije zamjeriti na njihovoj angažiranosti. Bili smo odvažni, igrali smo utakmicu sa stavom i autoritetom. Osjećaji su pomiješani. S jedne strane ste zadovoljni, ne znam što više mogu napraviti. Jedino da im ugradim krila da lete, ali to je nemoguće. S druge strane bilo je razočaranje. Ne tražimo ništa što nismo zaslužili''.

Kopirati
Drag cursor here to close