Njemački mediji o balkanskoj zvijezdi

Pijanka o kojoj se priča: Potrošio bogatstvo pa konobarici ostavio 10.000€

Pio se Dom Perignon, Armand De Brignac, Moet & Chandon Nectar, te Chivas Regal. Alkohol je tekao u potocima, a atmosfera je bila na vrhuncu.
Sport / Nogomet | 20. 04. 2023. u 17:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Burnley se ekspresno vratio u englesku Premier ligu, a velike zasluge za to ima i kosovski reprezentativac Arijanet Murić koji sjajno brani otkako je stigao na posudbu iz Manchester Cityja u ljeto 2022. godine.

Murić je ove sezone u 38 utakmica primio 29 golova, a u 17 susreta je svoju mrežu uspio sačuvati netaknutom. Murić je jedna od glavnih karika na terenu, ali i izvan njega, prenose Sportske novosti

Kada je potvrđeno da klub ulazi u najviši rang engleskog nogometa, Murić je organizirao slavlje za ekipu u jednom noćnom klub u Münchenu.

Arijanet je izašao s grupom prijatelja, a o tom se njihovom izlasku priča i danima kasnije. U samo nekoliko sati je potrošio 36.000 eura. Pio se Dom Perignon, Armand De Brignac, Moet & Chandon Nectar, te Chivas Regal. Alkohol je tekao u potocima, a atmosfera je bila na vrhuncu.

Priča o Murićevoj fešti je izašla u medije, a o svemu je progovorila konobarica Chantal koja je htjela istaknuti baš kosovskog reprezentativca. Chantal je otkrila kako je Murić bio veliki gospodin i ostavio im čak 10.000 eura bakšiša koji je ona podijelila s kolegama.

"Pozvala sam sve i podijelila sam bakšiš. Dio su dobili svi konobari, izbacivači, DJ, čak i čovjek koji čisti toalete. Murić je radio i odličnu atmosferu", otkrila je Chantal za Bild.

Kopirati
Drag cursor here to close