Klupa

Petrović zbog prijetnji smrću napustio Bijeljinu

Dodao je kako je zvao predsjednika kluba da obavijesti o svojoj odluci, ali mu se nije javio.
Sport / Nogomet | 16. 11. 2020. u 13:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Slavko Petrović više nije trener Radnika, a klupu semberskog kluba napustio je nakon što je dobio prijetnje smrću.

Kako je objavio Srpska.info, Petrović je jutros pokupio svoje stvari iz ureda na bijeljinskom Gradskom stadionu, a sam je potvrdio da je nekoliko puta dobivao prijetnje, što je objavljeno i na klupskom Facebook profilu.

''Već duže vrijeme izložen sam pritisku, trpio sam razne prijetnje, kako verbalne, tako i poruke koje sam dobivao osobno i putem SMS-a. Prije desetak dana sam dobio poruku okačenu na vjetrobransko staklo da idem iz kluba, a sinoć mi je na stadionu ostavljena poruka s prijetnjom smrću. Ja sam došao da radim, smatram da sam to ozbiljno radio, ali stvarno više nemam snage'', rekao je.

Dodao je kako je zvao predsjednika kluba da obavijesti o svojoj odluci, ali mu se nije javio.

''Žao mi je igrača i ljudi koji vole klub, ali stvarno više nemam snage za ovakva prepucavanja, posebno kada mi je život ugrožen. Nogomet je samo igra, ali pojedinci nemaju osjećaj za to'', rekao je.

Navodno je Petrović već otputovao u Beograd, a za preostale četiri utakmice Premijer lige BiH i u meču četvrtfinala Kupa RS Bijeljinci će morati potražiti novo rešenje na mjestu šefa stručnog stožera, piše Srpska.info.

 

Kopirati
Drag cursor here to close