Željezničar

Petrović prijeti Širokobriježanima: Protiv nas nije lako napaviti šansu

Sport / Nogomet | 11. 04. 2017. u 11:21 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Željezničara polufinalno Kup gostovanje u Širokom čekat će u Međugorju, gdje će njihov strateg Slavko Petrović otkloniti sve dileme oko sastava.

Prvi duel protiv Širokog najavljuje s velikom dozom optimizma.

"Igrači su u ponedjeljak imali slobodan dan i utakmicu sa Širokim Brijegom dočekuju spremno. Pred utakmicu mi ćemo večeras trenirati u Međugorju, a već sutra ćemo dati sve od sebe da pokušamo izvući povoljan rezultat koji nam daje nadu za ulazak u finale”, rekao je Petrović. 

“Široki Brijeg je zadnjih par utakmica odigrao kvalitetno, naročito u fazi napada, ali zna se da protiv nas nije lako igrati i napraviti šansu. Vjerujem da možemo odigrati kvalitetnije od njihovih protivnika i idealno bi bilo kada bismo postigli gol ili dva", kazao je Petrović.

Najavljena je puna Pecara, a to njegovim igračima neće smetati.

"Moji igrači su navikli na to. Imali smo prelijepu atmosferu protiv Slobode i za nas sada ispunjen stadion ne bi bio nikakav minus. Znamo da je Široki Brijeg štedio igrače zadnju utakmicu i da su sada svi svježi, međutim najbitnije je kako ćemo mi postaviti se."

Kadar nije u idealnom stanju...

"Problem nam je što imamo samo jednog beka i kroz razgovor sa igračima morat ću vidjeti ko bi to mogao odraditi. Što se tiče Zebe, on momentalno nema problema i večeras će trenirati, a ako bude morao, popit će i tabletu protiv bolova", zaključio je Petrović.

 

Kopirati
Drag cursor here to close