Petarda u Međugorju

Petrović nakon pobjede: Apsolutno nisam zadovoljan zbog primljenog gola, to se ne smije događati

"Mogli smo dati još 4-5 golova, ali ponavljam, boli me primljeni gol", kazao je Petrović.
Sport / Nogomet | 20. 01. 2024. u 15:45 B.S. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Ne volim pričati o pojedincima jer mi je ekipa najbitnija. Ako pojedinac igra dobro, to je zasluga ekipe", kazao je trener HŠK Zrinjski, Željko Petrović, nakon trijumfa protiv hrvatskog drugoligaša Croatia Zmijavci odigranom u subotu u Međugorju.

"Imali smo malo teži tjedan u odnosu na tjedan u Mostaru. Zadovoljan sam, bilo je mnogo dobrih poteza. Apsolutno nisam zadovoljan što smo primili gol jer mi ako pretendiramo za prvo mjesto ne smijemo onakav gol primiti. Bilo je lijepih poteza, bilo je mladih igrača koji su pokazali da se može računati na njih. Nadam se da nam se idući tjedan vraćaju Barišić i Jakovljević", istaknuo je Petrović.

Video: Željko Petrović

U igru su ušla i pojačanja, ali i povratnici u momčad HŠK Zrinjski.

"Ne volim pričati o pojedincima jer mi je ekipa najbitnija. Ako pojedinac igra dobro, to je zasluga ekipe. Vidi se da se Savić već vratio i da ulazi u ritam, Corda je odigrao dobru partiju, on je baš bezobrazni Argentinac kakav nam i treba. Mogli smo dati još 4-5 golova, ali ponavljam, boli me primljeni gol", zaključio je Petrović.

Podsjetimo, HŠK Zrinjski pobijedio je rezultatom 5:1 Croatiju Zmijavci, a strijelci za Mostarce bili su Tomislav Kiš (2), Ćuže, Sabljić i Hrvanović, dok je za Zmijavce jedini pogodak postigao Jusuf.

Kopirati
Drag cursor here to close