plemići na konju

Petrak: Nadam se da ćemo slaviti naslov prije zadnjeg kola

Sport / Nogomet | 18. 04. 2016. u 10:15 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski je u Bijeljini došao do četvrte uzastopne pobjede. Goran Zakarić pogodio je za devetu gostujuću pobjedu Zrinjskog u ovoj sezoni, što je rekord u Premijer ligi, a Plemići su nastavili osvajati bodove minimalnim pobjedama.

'Možda igra nije bila na željenoj razini, ali ovo su tri boda koja su donijela mir', kazao je za Dnevni list jedan od onih koji su donijeli Zrinjskom 1:0 pobjedu nad Radnikom Oliver Petrak.

'Postoji određeno nezadovoljstvo igrom, ali bilo bi super kada bi u svakoj o preostalih pet utakmica odigrali tako i pobijedili', istaknuo je vezni igrač mostarskog premijerligaša te dodao:

'Možda nas je malo stigao umor, a tu je i dug put do Bijeljine. Ali prije svega, smatram da je problem psihološke prirode. Često nam se dogodi da se nakon pogotka povučemo i jednostavno čekamo da utakmica završi. Dobro je što imamo sreće, ali i mi smo igrači zadovoljniji kada nekoga nadigramo. Trebamo popravit te neke detalje, pokušat zabiti koji gol više i vjerujem da će to biti dobro'.

Zrinjski je zahvaljujući ovoj pobjedi i porazu Slobode pobjegao Tuzlacima na tri boda. Ipak, scenarij da odluka padne u posljednjem kolu protiv Slobode u Mostaru – i dalje je moguć.

'Može biti svašta. Sloboda ima i Kup koji ju može izmoriti. Ja se iskreno nadam da će sve biti riješeno prije posljednjeg kola. Ali sve i da se i dogodi da nam dođu s istim brojem bodova, uvjeren sam da mi s našim navijačima to možemo dobiti. Ono što nam je jasno je da se ne smijemo opustiti, jer u pet preostalih kola u vodu može pasti sve dobro što smo do sada napravili', zaključio je Petrak.

Kopirati
Drag cursor here to close