Novi ugovor

Petković ostaje i postaje najplaćeniji igrač Dinama

Bruno Petković je potpisao novi ugovor s Dinamom do ljeta 2025. godine, glasi dugoočekivana vijest koju je u eter pustio povratnik u redove zagrebačke momčadi Arijan Ademi.
Sport / Nogomet | 15. 09. 2023. u 23:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: GNK Dinamo / Ademi i Petković

Prije dva tjedna procurila je informacija da su napadač i klub na pragu dogovora, da su preostali samo posljednji detalji, no službene potvrde nije bilo, zbog čega je nastajala bojazan da će Petković već na zimu napustiti redove hrvatskog prvaka.

Danas je stigla informacija koju su navijači željno iščekivali - popularni Petko produžio je ugovor s Modrima.

Petković je stavio potpis na dvogodišnji ugovor prema kojem će postati najplaćeniji igrač u maksimirskoj svlačionici. Dosad je zarađivao 500 tisuća eura godišnje, no sada se taj iznos penje na 800 tisuća eura, ali to nije sve.

S bonusima Petković može dosegnuti više od milijuna eura godišnje plaće, no u ugovoru se nalazi izlazna klauzula koja pak počinje vrijediti od sljedećeg ljeta.

Ona glasi da za 2,5 milijuna eura odštete Petković može otići iz kluba, naravno ne istrese li netko veći iznos već na zimu, pišu hrvatski mediji.

Navodno je ovog ljeta za Petkovića bio zainteresiran turski Trabzonspor, što je Bruno sam potvrdio na press-konferenciji.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli GNK Dinamo (@gnkdinamo)

Kopirati
Drag cursor here to close