Ta će Neymar

Petit: Taj dečko igra samo za sebe, a na klub i navijače baca drek!

"Taj tip igra isključivo za sebe. Pokušajte se zamisliti na mjestu njegovih kolega u svlačionici koji mjesecima moraju trpjeti njegovo loše raspoloženje. I sve to od nekoga tko po klubu i navijačima baca drek", izjavio je Emmanuel Petit.
Sport / Nogomet | 29. 11. 2019. u 10:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: AFP / Neymar je na udaru kritičara od prelaska u PSG

Bivši francuski reprezentativac i prvak svijeta iz 1998. godine Emmanuel Petit žestoko se okomio na Brazilca Neymara za kojeg smatra da igra samo za sebe i klub ga uopće ne zanima.

"Taj tip igra isključivo za sebe. Pokušajte se zamisliti na mjestu njegovih kolega u svlačionici koji mjesecima moraju trpjeti njegovo loše raspoloženje. I sve to od nekoga tko po klubu i navijačima baca drek", izjavio je Petit u razgovoru za Radio Monte Carlo.

"Kad sam igrao s Djorkaeffom ili Zidaneom, znali smo da oni mogu sami odlučiti utakmicu. Stoga smo akceptirali njihovo zapostavljanje obrambenih zadataka. Prihvatili smo ih kao takve i preuzeli taj dio njihova posla. Znali smo da oni jednim blistavim potezom mogu odlučiti rezultat. S Neymarom to uopće nije slučaj", kaže nekadašnji igrač Monaca, Arsenala, Barcelone i Chelseaja.

Foto: Getty Images / Zinedine Zidane, Emmanuel Petit, Youri Djorkaeff, Marcel Desailly

Petit nema lijepe riječi ni za drugu veliku zvijezdu PSG-a, veznjaka Marca Verrattija (27).

"Možda ću šokirati mnoge navijače PSG-a, ali kad Veratti nema loptu u nogama, on je za momčad beskoristan", rekao je Petiti bez dlake na jeziku.

Što se Neymara tiče, on je nakon još jedne od svojih ozljeda u Madridu protiv Reala ušao s klupe, ali se ne može kazati kako je izravno utjecao na pogotke koje je njegov tim postigao u zadnjih desetak minuta utakmice, poravnavši rezultat na 2:2.

Kopirati
Drag cursor here to close