Modri na Bile

Petev uoči Poljuda: Treba nam više sreće nego na Maksimiru

Sport / Nogomet | 16. 12. 2016. u 15:54 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

“Očekujem pravi derbi, nevjerojatno atmosferu, ali i da naša momčad izgleda bolje od Hajduka. Želimo odigrati dobru utakmicu i osvojiti tri boda. Ništa drugo nam ne igra, pokušat ćemo sve da osvojimo sva tri boda”, najavio je Dinamov strateg Ivajlo Petev subotnje gostovanje na Poljudu.

Na Bugarinu je veliki pritisak, definitivno veći nego na Hajdukovcima, jer eventualni gubitak bodova Rijeci bi pružio mogućnost da poveća svoju prednost na vrhu...

“Vjerujem da će svi igrači biti spremni, dečki su u dobrom raspoloženju, samo to još moramo sutra pokazati na Poljudu. Imam veliki respekt prema svima, tako i prema Hajduku. No, bitni smo mi, moramo razmišljati samo o sebi”, istaknuo je pa prokomentirao činjenicu da bi mogao postati prvi bugarski trener koji će pobijediti u najvećem hrvatskom derbiju. 

“To meni nije nešto posebno, jesam li prvi, drugi ili treći, sasvim nebitno. Ne živim za takve statistike, živim samo za pobjedu na Poljudu”, rekao je. 

Bit će ovo treći ovosezonski sraz Modrih i Bilih, u kolovozu je Dinamo slavio 4:0 na Poljudu, dok je početkom listopada na Maksimiru bilo 0:0…

“Ništa se nije promijenilo. Hajduk je Hajduk, uvijek će biti ozbiljna momčad. Samo se nadam da ćemo imati više sreće nego što smo imali u prvoj utakmici u Maksimiru”, zaključio je strateg Zagrepčana. 

Kopirati
Drag cursor here to close