Utakmice odluke

Petev: Ne razmišljam o ostavci ako ne uspijemo

Reprezentacija Bosne i Hercegovine u ovom ciklusu gostuje u Kazahstanu i u Ukrajini.
Sport / Nogomet | 05. 10. 2021. u 14:17 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine drugi dan se na Ilidži priprema za predstojeće susrete kvalifikacija za SP protiv Kazahstana i Ukrajine.

Ivajlo Petev zadovoljan je početkom priprema i nada se da će njegovi igrači u naredna dva susreta izvući povoljne rezultate.

Za njega je, kako kaže, najvažniji prvi susret, a to je susret sa Kazahstanom u kojem očekuje tri boda.

"Želimo odigrati kako nama odgovara i naravno, najvažnija su tri boda. Sve utakmice su teške. Neće biti lako, ali kažem da sve ovisi o nama i našem pristupu", kazao je Petev.

Izbornik BiH uoči ova dva meča suočio se s velikim brojem otkaza, ali ističe da vjeruje u igrače koji su mu na raspolaganju.

"Ovi igrači koje imam na raspolaganju su za mene najbolji. Mislim da je većina naših reprezentativaca odigrala dobro u klubovima. Ono što želim je zajedništvo, to je prva stvar za mene", dodao je. 

Ako BiH u Kazahstanu ne osvoji tri boda, to će značiti da su za njega ove kvalifikacije vjerojatno završene, ali Bugarin kaže da ne razmišlja o ostavci u slučaju neuspjeha.

"Ne razmišljam o ostavci. Idemo odraditi ovo što bolje i to je to".

Nogometaši BiH u Sarajevu će boraviti do sutra kada putuju u Kazahstan. Susret s Kazahstanom na rasporedu je u subotu, a tri dana kasnije nogometaši BiH gostuju u Ukrajini.

Kopirati
Drag cursor here to close