Kiks Modrih

Petev nakon remija s Istrom: Nismo bili ozbiljni

Sport / Nogomet | 18. 11. 2016. u 21:45 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

“Nismo bili ozbiljni, nismo dali 100 posto, to su glavni razlozi gubitka dva boda, no jedna utakmica neće srušiti moju motivaciju”, rekao je Dinamov trener Ivajlo Petev nakon što je Istra 1961 odigrala 1:1 na Maksimiru.

Oba su gola postignuta iz kaznenog udarca. Dinamo je poveo pogotkom Fernandesa u 45. minuti, a dvije minute poslije Roce je također bio precizan s bijele točke, piše HRT.

“Naravno da ćemo analizirati pogreške, kako smo previše griješili u dodavanjima. Nismo preuzeli dovoljno odgovornosti, nismo tražili dovoljno igre u dubinu u drugom dijelu. Dakako, imali smo nekoliko izrazitih prilika, ali to nije to. Odigrali smo slabu utakmicu, sami smo si krivi”, smatra Petev.

Sljedeći dvoboj Modri igraju u Ligi prvaka, dočekuju Lyon u utorak, u 17. kolu HNL-a dolaze u Osijek. Petev poručuje da igrači koji uđu u prvih 11 moraju "ginuti za Dinamo".

“Ovaj klub uvijek se bori za prvaka, uvijek je pod stresom, a kada moramo igrati svaku utakmicu pod stresom, onda smo pravi, najjači. Imamo kvalitetne igrače, upravo ono što treba, ali to je jedina istina”, rekao je strateg Dinama.

Kopirati
Drag cursor here to close