Izbornik reprezentacije BiH

Petev najavio: Vratit ću se u Bugarsku

''Uvijek će mi nedostajati bugarski nogomet''.
Sport / Nogomet | 06. 04. 2022. u 14:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Ivaylo Petev u razgovoru za bugarske medije najavio je povratak u domovinu.

Petev je govoreći za bugarski sportski TV kanal ''Ring'' u emisiji ''Kod sport'' govorio o brojnim temama među kojima je i povratak u rodnu Bugarsku.

''Uvijek će mi nedostajati bugarski nogomet. Ja sam Bugarin, pa se planiram jednog dana vratiti u svoju zemlju. Pokušao sam naučiti nešto novo gdje god sam bio. Najbitnije mi je da imam sve više kontakata i da naučim nešto novo. Najveći dojam na mene ostavio je Unai Emery. Bilo je to 2012. godine kada je on trenirao Valenciju. Impresioniran sam njime kao osobom, a svi znamo šta je postigao kao trener. Uvijek ga podržavam jer je on veoma dobar trenera i isto tako dobra osoba'', rekao je Petev.

Bugarski novinari su Peteva podsjetili da je reprezentacija Bosne i Hercegovine 2014. godine u Brazilu nastupila na Svjetskom prvenstvu, a potom su ga upitali može li Zmajeve odvesti na Europsko prvenstvo.

''Tada je 90 posto naših nogometaša igralo u 'Ligama petice', a sada je ta brojka znatno manja. Ipak, imamo entuzijazam i veliku volju da napravimo sjajan rezultat'', jasan je bio Petev.

Petev je govorio i o kapitenu nogometne reprezentacija Bosne i Hercegovine Edinu Džeki za kojeg je istaknuo da je veliki profesionalac, pravi kapiten i veliki čovjek koji je uvijek spreman pomoći mladim nogometašima, piše N1.

Kopirati
Drag cursor here to close