Mladi reprezentativac BiH

Petar Sučić odlučio - igrat će za Hrvatsku

Mladi veznjak uživa povjerenje Sergeja Jakirovića, a posljednjih je tjedana postao neizostavan starter u vizijama trenera "modrih".
Sport / Nogomet | 08. 03. 2024. u 17:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Petar Sučić (20) dobio je poziv za mladu reprezentaciju Bosne i Hercegovine, čiji je standardni član, no gotovo je sigurno da se neće odazvati. Jer, kako javlja 24sata.hr, Pero, kako ga zovu odmalena, upravo je odlučio promijeniti reprezentaciju i zaigrati za Hrvatsku.

Najugodnije iznenađenje prvenstva oduvijek je želio igrati za Hrvatsku, a predsjednik saveza Marijan Kustić i Stipe Pletikosa, upravo su dogovorili transfer.

Mladi veznjak uživa povjerenje Sergeja Jakirovića, a posljednjih je tjedana postao neizostavan starter u vizijama trenera "modrih".

Slučajno ili ne, Dinamo je u tim utakmicama odmah proradio, opći je dojam kako "modri" izgledaju bolje i agresivnije s njim u momčadi, javlja 24sata.hr.

Trkački kapaciteti daleko su mu iznad europskog prosjeka (pa i onog u ligama "petice"), Sučić je protiv PAOK-a istrčao nevjerojatnih 13,5 kilometara. Mladi veznjak može biti i "šestica" i "osmica", nogometnim karakteristikama podsjeća na Marcela Brozovića.

Trkački besprijekoran, miran na lopti, taktički pametan, igra bez srljanja, bez kobnih pogrešaka. I sigurno je velika budućnost Dinama, nadamo se i hrvatskog nogometa.

Sučić je član U-21 reprezentacije BiH, iako mu je bratić Luka već dugo član "vatrenih".

''Razmišljao sam u tom smjeru, ali nitko me nikad nije kontaktirao iz HNS-a. Mlad sam, sretan što igram, a ništa još nisam odlučio. Poziv Hrvatske? E, bilo bi savršeno jednog dana u reprezentaciji zaigrati uz bratića Luku, to bi bilo top'', rekao je Petar Sučić u nedavnom intervjuu za 24sata.

E, pa želja mu se konačno ispunila i od danas će biti igrač Hrvatske.

Kopirati
Drag cursor here to close