Odlazi s brojnim rekordima

Pero Stojkić završio igračku karijeru!

Rekorder u redovima Zrinjskog Pero Stojkić odlučio je završiti igračku karijeru!
Sport / Nogomet | 15. 01. 2021. u 12:14 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najstariji član među igračima, 34-godišnji Pero Stojkić, ipak neće dočekati proljetni dio sezone u dresu s lentom kojeg nosi od 2005. HŠK Zrinjski objavio je kako se Stojkić oprašta od igranja i posvećuje drugom zadatku, ulozi team managera.

"Dugo sam razmišljao i na kraju odlučio da je nakon više od petnaest godina profesionalnog nogometa došlo vrijeme za oproštaj.

Istina, moram priznati da mi je jako čudno stajati pored terena i gledati dojučerašnje suigrače na treningu, ali iako je igračka karijera sada gotova, ljubav prema nogometu nikada neće prestati i zbog stoga sam neizmjerno zahvalan HŠK Zrinjski što mi je omogućio da ova prekrasna igra i dalje bude moja svakodnevica.

Velika hvala svima koje sam upoznao na ovom putu, suigračima i trenerima posebno, jer smo uvijek zajedno dijelili dobro i loše, a najveća zahvala ide obitelji i navijačima koji su mi uvijek bila velika podrška.

Kada sam počeo trenirati nogomet u Zrinjskom sanjao sam debi za prvu momčad, a karijeru završavam kao rekorder po broju nastupa i naslova prvaka. To me čini iznimno ponosnim", kazao je Stojkić za službenu stranicu Plemića.

Iza Stojkića su rekordna 257 službena nastupa i rekordnih pet naslova prvaka.

Kopirati
Drag cursor here to close