Novi branič Širokog Brijega

Perković: Poznajem povijest kluba, titula bi bila prava poslastica za 70. rođendan

''Poznajem povijest kluba, znam da navijači već 12 godina čekaju naslov prvaka pa bi titula bila prava poslastica za sve u sezoni kada slavimo 70. rođendan kluba'', ističe Perković
Sport / Nogomet | 11. 01. 2018. u 10:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Marko Perković jedan je od trojice novih igrača koji su se u utorak pridružili momčadi Širokog Brijega na prvom treningu u 2018. godini.

Svoje prve dojmove otkrio je u izjavi za službenu Facebook stranicu NK Široki Brijeg.

''Uprava mi je prenijela svoja očekivanja. Svi znamo kako je cilj izboriti nastup u europskim kvalifikacijama. No, najviše bi volio okitit se naslovom prvaka s novim klubom. Poznajem povijest kluba, znam da navijači već 12 godina čekaju naslov prvaka pa bi titula bila prava poslastica za sve u sezoni kada slavimo 70. rođendan kluba. Ne bih bio ovdje da ne vjerujem u stručni stožer i nove suigrače. Idemo maksimalno raditi'', prve su reakcije novog braniča ''Plavo-bijelih'' Marka Perkovića.

Perković je 27-godišnjak iz Slavonskog Broda, a u karijeri je igrao za MV Croatiju, Marsoniju, Torhout, Cibaliju, Radomlje, Krško, Vikingur i Split. U Drugoj HNL upisao je 59 nastupa, u Prvoj HNL devet, osam u islandskom elitnom razredu.

Kopirati
Drag cursor here to close