Vatreni

Perišićev otac otkriva: 'Moj sin se nije cijepio'

Prema saznanjima Perišićeva oca Ante, Ivan se nije cijepio, kako se pretpostavljalo, jer tijekom sezone u Interu nisu posegnuli za tom preventivnom obranom.
Sport / Nogomet | 28. 06. 2021. u 00:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Glavna sportska vijest u Hrvatskoj u nedjelju bio je pozitivan nalaz na COVID-19 najboljeg igrača Vatrenih na turniru, Ivana Perišića, koji tako otpada za sudar osmine finala Eura protiv Španjolske u ponedjeljak navečer, od 18.00 u Kopenhagenu.

Odmah se postavilo pitanje kako se zarazio, pogotovo ako se cijepio?

Jutarrnji list je uspio kontaktirati Antu Perišića, Ivanova oca, koji je prvotno bio iznenađen informacijama prema kojima je njegov sin, reprezentativac Hrvatske pozitivan na koronu. Kaže kako ga nije uspio dobiti na mobitel, ali se čuo s njegovim najboljim prijateljem i agentom Franom Jurčevićem, od kojega je saznao najvažnije detalje.

"Znam da Ivan i Lovren jučer nisu trenirali, bila je informacija da Ivan nije dobro raspoložen. Također, znam da se Ivan u subotu navečer nije najbolje osjećao, imao je onu graničnu fibru, 37 stupnjeva, nikakvih drugih posebnih znakova bolesti".

Hrvatski mediji navode također da je Perišić imao blaže simptome, tipične za Covid 19, prije svega bolove u leđima i osjećaj opće slabosti.

Prema saznanjima Perišićeva oca, Ivan se nije cijepio, kako se pretpostavljalo, jer tijekom sezone u Interu nisu posegnuli za tom preventivnom obranom. Tijekom dana u hrvatskom medijskom eteru pojavila se informacija kako se neki igrači nisu cijepili.

"Nadam se da će reprezentacija proći dalje, dao Bog da dođemo do finala pa da Ivan zaigra na toj utakmici", poručio je Ivanov otac Ante.

Kopirati
Drag cursor here to close