službeno

Perišić potpisao za Inter: "Vrijeme je za novi izazov"

Sport / Nogomet | 31. 08. 2015. u 07:44 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić i službeno je član talijanskog nogometnog velikana Intera.

Nakon što je prošao liječnički pregled Perišić je s Nerazzurrima potpisao ugovor na pet godina, a njegovom bivšem klubu Wolfsburgu pripast će između 18 i 20 milijuna eura odštete.

"U Wolfsburgu sam proveo sjajno razdoblje i sada je vrijeme za novi izazov," poručio je 26-godišnji Perišić. Predsjednik Intera Erick Thohir pozdravio je hrvatskog reprezentativca i poželio mu sreću u redovima milanskog kluba.

"Perišić je sjajan igrač odlične tehnike i snage. Dobili smo vrhunsko pojačanje," poručio je 45-godišnji Indonežanin koji je kupio Inter u listopadu 2013. godine.

Perisic con noi! Niente come esserci http://bit.ly/1hNbKU2Perisic is an Inter player! Nothing beats being there http://bit.ly/1IwxuIF

Posted by F.C. Internazionale Milano on Sunday, 30 August 2015

Pregovori između Intera i Wolfsburga trajali su 'cijelu vječnost'. Međutim, klubovi su se ipak dogovorili. Prema pisanju talijanskog tiska 'vukovi' će dobiti oko 18 milijuna eura, a s raznim bonusima odšteta bi mogla narasti i do 20 milijuna eura.

Wolfsburg je u nedjelju realizirao i transfer Kevina De Bruynea u Manchester City za, nagađa se, 70 milijuna eura, pa je klub na prodaji ove dvojice igrača zaradio skoro 100 milijuna eura. Rupu u sastavu Wolfsburg će pokušati pokrpati u zadnjim satima prijelaznog roka kupovinom Juliana Draxlera iz Schalkea.

Kopirati
Drag cursor here to close