VIDEO

Perišić odigrao sjajno pa u svlačionicu otrčao samo u gaćama

Sport / Nogomet | 19. 07. 2023. u 17:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / Ivan Perišić

Ivan Perišić odigrao je sjajnu partiju za Tottenham u prijateljskom susretu protiv gradskog rivala West Hama na pripremoj turneji u Australiji.

U igru je ušao u drugom poluvremenu, pri rezultatu 2:0 za Čekićare, a onda pokazao da još nije za otpis. Dapače, praktički svako opasno dodavanje, svaka opasna akcija je išla preko Vatrenog koji je prvo zakuhao jedan gol pa asistirao za drugi i tako doveo svoju momčad do izjednačenja.

Ipak ofenzivna igra Tottenhama došla je na naplatu, iskoristili su Čekićari jednu kontru i zabili za pobjedu (3:2). Istina, radi se o prijateljskom ogledu, rezultat je u drugom planu, no ova je utakmica sjajno poslužila novom treneru Angleu Postecoglou da vidi što sve ima na raspolaganju.

Među svima se izdvojio raspoloženi, razigrani Perišić za kojeg se posljednjih tjedana piše kako je na pragu odlasku iz kluba. Vatreni se želi vratiti u Hajduk, u to nema dvojbe, ali puno je izglednije da će se to dogoditi na zimu, nego u ovog ljeto, prenosi Gol.hr

Perišić ima još godinu dana ugovora koji mu garantira 6 milijuna eura, a da bi se dogodio transfer u Hajduk, mora sjesti za stol s Danielom Levyjem i dogovoriti raskid ugovora.

Takvo što bilo bi puno lakše odraditi na zimu, šest mjeseci prije isteka ugovora, tako da će navijači Hajduka mora pričekati još neko vrijeme.

No nakon utakmice protiv West Hama, o Perišiću se priča zbog još jednog razloga. Hrvatski nogometaš je podijelio doslovno svu opremu navijačima, skinuo je dres, hlačice i tako razveselio brojne navijače londonskog kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close