La Gazzette dello Sport

Perišić donosi važnu odluku na kraju sezone

On je u Milanu od 2015. godine, a imao je jedan odlazak na posudbu u Bayern u sezoni 2019-20.
Sport / Nogomet | 14. 10. 2021. u 12:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:Reuters / Ivan Perišić

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić s Interom iz Milana ima ugovor koji ističe na kraju ove sezone.

On je u Milanu od 2015. godine, a imao je jedan odlazak na posudbu u Bayern u sezoni 2019-20. U posljednje vrijeme ustalio se u momčadi Simonea Inzaghija i dobiva stalnu minutažu, no ostanak i nakon ljeta 2022. godine je pod upitnikom, prenosi HRT.

Prema pisanju La Gazzette dello Sport, u klubu su najavili Perišiću da može ostati u klubu, ali samo ako značajno smanji primanja koja su u ovom trenutku na otprilike pet milijuna eura po sezoni.

U slučaju ostanka, trebao bi dobiti plaću od tri milijuna eura po sezoni, ističe talijanski list. Inter se ne nalazi u najboljoj financijskoj situaciji te se čak spominjalo da je za njegovu kupnju zainteresiran investicijski fond iz Saudijske Arabije koji je postao većinski vlasnik Newcastle Uniteda. 

Perišić može na kraju sezone napustiti i klub kao slobodni igrač, a više puta ove sezone dokazao je da još može igrati na najvišoj razini. U reprezentaciji igra na standardno visokoj razini, dok je za Inter u osam nastupa zabio jedan gol uz jednu asistenciju.

Kopirati
Drag cursor here to close