Dobar trgovac

Perez se nada dosegnuti milijardu eura od prodaje igrača

Perez je dosad prodao igrače u vrijednosti od 730 milijuna eura, a na Santiago Bernabeu se nadaju kako će tijekom ovog prijelaznog roka dosegnuti milijardu eura.
Sport / Nogomet | 26. 06. 2019. u 13:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je ovoga ljeta potrošio 300 milijuna eura na nove igrače, Real Madrid je proglašen "kupovnim klubom" - oznakom koje se želi riješiti.

Budući da je Florentino Perez, otkako je postao predsjednik Los Blancosa, prodao igrače u vrijednosti od 730 milijuna eura, na Santiago Bernabeu se nadaju kako će tijekom ovog prijelaznog roka dosegnuti milijardu eura.

Već su primili 30 milijuna eura za Marcos Llorente, a žele prodati Garetha Balea, Jamesa Rodrigueza, Thea Hernandeza, Raula de Tomasa i Matea Kovačića.

Dođu li ponude za Isca, Keylora Navasa, Danija Ceballosa, Lucasa Vázqueza ili pak Nacha, Kraljevski klub također neće imati ništa protiv dobre zarade.

Ukupna vrijednost igrača s transfer liste iznosi oko 300 milijuna eura - svotu koja bi Perezu donijela ukupno milijardu eura za vrijeme njegove dosadašnje vladavine.

Najteža prodaja igrača iz sadašnje momčadi očekuje se po pitanju Balea, koji sa svoje strane želi izvršiti pritisak na klub znajući da se prijelazni rok u Premier ligi zatvara rano, naime 8. kolovoza.

Očekuje se da će Jamesa prodati za relativno visoku cijenu, a Napoli će vjerojatno biti prvi koji će zatražiti Kolumbijca. Pored njega, Mateo Kovačić je također tražen u Italiji, ali i opcija ostanka u Cheseaju je vrlo realna.

I dok traju igre za pregovaračkim stolovima, Realovci uživaju učeći tehniku košarke od magičnog Luke Dončića.

Najskuplje prodaje Real Madrida (2009-2019)

1. Cristiano Ronaldo (Juventus): 105 million euros

2. Di María (Manchester United): 75 million euros

3. Morata (Chelsea): 66 million euros

4. Özil (Arsenal): 50 million euros

5. Higuain (Napoli). 39 million euros

6. Marcos Llorente (Atletico Madrid): 30 million euros

7. Danilo (Manchester City): 30 million euros

8. Jese (PSG): 25 million euros

9. Robben (Bayern Munich): 25 million euros

Kopirati
Drag cursor here to close