Bijesan na Uefu

Pellegrini: Sudac je odlučio utakmicu!

Sport / Nogomet | 19. 02. 2014. u 09:54 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Menadžer Manchester Cityja Manuel Pellegrini kritizirao je suca Jonasa Erikssona nakon poraza od Barcelone u prvom meču osmine finala Lige prvaka.

Katalonci su slavili s 2:0 golovima Lionela Messija iz penala i Danija Alvesa u završnici utakmice.

Demichelis je zbog prekršaja nad Messijem, koji je prethodio jedanaestercu, dobio crveni karton zbog čega je City do kraja igrao s igračem manje. Pellegrini je okrivio suca Erkissona za poraz, navodeći da je UEFA pogriješila u izboru tog sucaza meč osmine finala.

“Naravno da imam primjedbu, ne samo zbog penala i crvenog kartona. Tijekom cijele utakmice nisam osjetio da je sudac nepristrasan i on je odlučio utakmicu. Prekršaj Busquetsa nad Navasom je postojao, on je bio tri metra udaljen i nije ništa dosudio, a prekršaj Demichelisa je bio izvan šesnaesterca i to nije bio jedanaesterac”, kazao je Pellegrini za "Sky Sports".

“Kada imate takve pogreške protiv tima kao što je Barcelona, vrlo teško je pobijediti. Mislim da je greška nominacija sudaca koji imaju problem s Barcelonom, kao što je bio slučaj s ovim sucem i, ponavljam, on je odlučio utakmicu”, dodao je.

Menadžer Cityja navodi da će biti teško njegovoj ekipi da u ovakvoj situaciji izbori plasman u četvrtfinale, ali se i dalje nada da je povratak moguć.

“Naravno da ćemo pokušati, idemo se nadigravati na Nou Camp. To smo učinili protiv Bayerna, nakon što smo poraženi na svom terenu. Drugi pogodak je došao u nezgodnom trenutku jer je meč bio pri kraju i sada oni imaju dva gola prednosti, ali ćemo vidjeti što tamo možemo uraditi”, kazao je čileanski stručnjak.

Kopirati
Drag cursor here to close